Hemsidor

Vi kan göra enklare och mer avancerade hemsidor. Det här är några av de senaste, gjorda i WordPress:
www.optimus.name
www.lineahusets.se
www.vitavillan.se
www.etologen.se
www.hf-a.org/sv

Hemsidor som görs i WordPress har fördelen att de enkelt kan administreras av kunden själv, när sidan är klar. Kunden väljer bland många färdiga teman (utseenden) och sedan anpassar vi dem efter kundens profil och önskemål. En hemsida på omkring 5-6 sidor, där vi får färdigt material (text och bilder) från kunden, kostar 5000:- + moms hos oss och tar oss cirka 2 dagar att göra klart. Det ingår även en timmes utbildning för kunden.

Vi kan även ombesörja domännamn (det som står i adressfönstret, exempelvis www.cj-form.se) och webbhotell (platsen där filerna för hemsidan ligger).

För mer information kontakta oss på 0708-55 57 59 eller info@cj-form.se